Читај ми!

СНС: Резултати избора у Косјерићу очекивани

Потпредсеница СНС-а Зорана Михајловић каже да су резултати локалних избора у Косјерићу били очекивани и да се слични резултати очекују и на локалним изборима у Земуну.

Резултати избора у Косјерићу нису изненађење а сличан изборни резултат очекујемо и у Земуну, изјавила је потпредседница СНС-а Зорана Михајловић.

Сви локални избори у Србији, који су одржани од формирања ове владе су потврда да радимо и да смо на добром путу, рекла је Михајловић.

Потпредседница СНС и министарка енергетике је честитала грађанима Косјерића, јер су изабрали добру будућу власт, која ће водити рачуна о тој општини.

Михајловић је изразила задовољство због добрих резултата СНС-а и како је рекла, свих вредних људи који су тамо покушали да објасне да та странка прави промене.

Висок проценат којим је СНС победила на локалним изборима у Косјерићу је, каже Зорана Михајловић, потврда добром раду председника странке Александра Вучића и свих људи из те стртанке, који се труде да Србији донесу промене.

Можда неке ствари не иду тако брзо, али се макслимално трудимо, рекла је Михајловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи