ЛДП почео кампању за изборе у Земуну

Земунски избори су за ЛДП важни јер мислимо да је странка дужна према свим људима који годинама гласају за нас, а из Земуна су, да има озбиљан ангажман и приступ, рекао је Чедомир Јовановић приликом разговора с грађанима Земуна.

Либерално-демократска партија данас је почела кампању за локалне изборе у Земуну, који су заказани за 2. јун, а лидер те странке Чедомир Јовановић је рекао да су ти избори увод у нову фазу деловања ЛДП-а.

"Земунски избори су за ЛДП важни јер мислимо да је странка дужна према свим људима који годинама гласају за нас а из Земуна су да има озбиљан ангажман и приступ. То је предуслов доброг резултата и успеха", рекао је Јовановић новинарима приликом разговора с грађанима Земуна у Господској улици.

Јовановић је истакао да су, с друге стране, избори у Земуну и увод у нову фазу деловања ЛДП-а.

"Седам година постојимо и тих седам година смо усамљени у формулисању политике коју смо предлагали као одговор на бројне проблеме који су разарали Србију", рекао је Јовановић и додао да је Србији потребна равнотежа, а да ње сада нема, јер су на једној страни владајућа коалиција са мање-више јасним политичким циљевима, а на другој, опозиционој страни, постоји велика конфузија која је последица "анемичног понашања" ДС-а.

Он је истакао да ЛДП изборе доживљава као прекретницу и да намерава да са резултатом који оствари у Земуну покуша да промени однос на тој страни, како би се успоставила неопходна равнотежа у друштву.

Лидер ЛДП-а је истакао да су важне и локалне теме и да много тога у Земуну треба променити, али да та странка земунске изборе доживљава као својеврстан тест и прилику за преокрет у читавом друштву.

"Сматрамо да ћемо добрим резултатом у Земуну добити неопходно покриће за ту нову политичку амбицију која постоји у странци и која се пре свега своди на редефинисање односа у политичком животу Србије, успостављање равнотеже кроз динамичан раст и деловање странке, која из фазе успешних политичких коментара сада мора да дође у позицију да успешно делује", рекао је Јовановић.

Јовановић је истакао да верује да ће ЛДП после 2. јуна бити странка која има реално покриће за своје политичке захтеве.

Први на листи "ЛДП - Чедомир Јовановић" Бојан Ђурић је рекао да је Земун озбиљан град који је вечито на маргинама српске политике, још од времена када су радикали одлучили да им то буде огледно добро.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару