Читај ми!

Србин пронађен мртав код Пећи

У повратничком селу Бело Поље код Пећи пронађен мртав Србин Стефан Церовић (71). Највероватније је умро при паду у канал дубок 3-4 метра, наводи Косовска полиција.

Србин Стефан Церовић (71) пронађен је данас мртав у повратничком селу Бело Поље код Пећи на Косову и Метохији, навели су локални медији и косовска полиција.

Церовића су, како је јавио Радио Гораждевац, пронашли мештани у каналу дубоком три метра који пролази кроз ово село удаљено од Пећи само неколико километара.

Портпарол КП за регион Пећи Джевап Ибра рекао је да су истражитељи на месту догађаја утврдили да је Церовић, при паду задобио повреду главе. Он је истакао да је истрага у току, и да ће бити извршена обдукција.

На месту где је Церовић пронађен, како јавља Радио Гораждевац, било је трагова крви. Страдали Србин је у Метохију дошао у уторак, а дан касније изгубио му се сваки траг.

Његов син Петар изјавио је за радио да не зна да ли је његов отац убијен или је страдао када је евентуално упао у канал.

Такође је рекао да је његов отац имао намеру да се врати у Бело Поље и да није био у добрим односима са комшијама Албанцима.

Дрекно Тодоровић, један од Срба који је присуствовао полицијском увиђају у Белом Пољу, рекао је Бети да је код Церовића полиција пронашла новчаник, новац, сат и наочаре, као и чланску карту Удружења слепих и слабовидих.  

Мештани су истражитељима казали да је Церовић дошао у Бело Поље у уторак, да је био у обиласку свог имања и да га од среде нико није видео.

Тело страдалог Србина пребачено је у Приштину где ће бити обављена обдукција.

У Белом Пољу код Пећи данас живи двадесетак српских породица од око 200 домаћинстава колико их је живело пре сукоба у покрајини 1999. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару