Читај ми!

Функционери ДС добили "читуље" странци

Портпаролка ДС-а Александра Јерков потврдила да су на мејлове функционера странке достављене "умрлице" странци. Свако ко се упусти у такву врсту политичке комуникације требало би да има довољно личне пристојности и политичке одговорности да стане иза такве акције, наводи Јерков.

Највишим функционерима Демократске странке на и-мејл адресе стигла је "читуља" странци, упућена са непознате интернет адресе.

Портпаролка ДС-а Александра Јерков потврдила је Танјугу да су умрлице стигле на мејлове функционера странке, али није могла да потврди ко стоји иза те акције.

"Обавештавамо осниваче, чланове и симпатизере ДС да ће у понедељак, 6. маја бити одржан годишњи помен нашој драгој и никад прежаљеној ДС. Помен ће бити одржан 6. маја у Крунској 69 у Београду", наводи се у умрлици која је послата функционерима странке, а коју су објавили поједини медији.

Као ожалошћени у читуљи су наведени лидер демократа Драган Ђилас и 13 одсто гласачког тела на територији Србије, уз напомену да тај број има тенденцију опадања.

"Просто не знам који би коментар на тако нешто могао и бити. Свако ко се упусти у такву врсту политичке комуникације требало би да има макар довољно личне пристојности, али и политичке одговорности да именом и презименом стане иза једне такве акције", рекла је Јерков.

Портпаролка ДС-а је навела и да постоје ствари које се у политици не смеју радити, а да слање читуље свакако јесте једна од њих.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи