УРС отворен за разговор о реконструкцији

Уједињени региони Србије отворени за сваки разговор о реконструкцији Владе, каже портпарол УРС-а Марко Селаковић. О персоналним решењима није било још разговора, рекао Селаковић.

Портпарол УРС-а Марко Селаковић каже да је та партија спремна за разговоре о реконструкцији Владе али да до сада није било речи о персоналним решењима.

"Уједињени региони Србије су веома задовољни тиме како функционише влада и имају добру сарадњу и са премијером и са првим потпредседником владе", указао је Селаковић.

Селаковић је рекао да је најважније то што влада "ради добар посао и има стабилну већину од преко 140 посланика у парламенту".

Председник Скупштине Србије и потпредседник СНС Небојша Стефановић рекао је у недељу да би први потпредседник владе и лидер напредњака Александар Вучић био идеално решење за премијера, али да о томе још није разговарано са коалиционим партнерим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи