Читај ми!

УРС ускоро чврста политичка организација

До краја априла Уједињени региона Србије ће прерасти у чврсту политичку организацију, најавио посланик те коалције Саша Миленић.

Посланик Уједињених региона Србије Саша Миленић најавио је да ће до краја априла та коалиција прерасти у чврсту политичку организацију и да је у току припрема за програмску и статутарну основу за то преформулисање.

Миленић је новинарима у парламенту рекао да би сви послови у вези са новом формулом политичког организовања требало да буду завршени до краја априла, али није могао да потврди да ће до тада бити одржана и скупштина те нове политичке организације.

Најважније је да у статутарном дизајну имамо простора за изражавње плурализма који у политичком животу Србије објективно постоји, са разликама у регијама, варошима, урбаним центрима, за које Београд нема разумевања.

Тим новим дизајном, на истим политичким идеалима, нећемо се бино променити, на истој памети остајемо, са истим уверењима И амбицијам, рекао је Миленић.

Он је додао да са председником посланичке групе Заједно за Србију Душаном Петровићем представници Заједно за Шумадију нису имали никакве разговоре иако ту иницијативу поздравља као буђење свести, као неопходност децентрлаизације и заступња гласа унутрашњости Србије на политичкој сцени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи