Читај ми!

Демократе одговарају напредњацима

Оптужбе СНС-а да ДС води "монструозну кампању" против интереса Србије су "бесмислене", кажу из ДС-а. Ради се о истим људима које смо гледали и слушали и деведесетих година прошлог века, а који су ДС оптуживали да су страни плаћеници, поручују из те странке.

Демократска странка оценила је да су "бесмислене" оптужбе СНС-а да ДС води "монструозну кампању" против интереса Србије, привреде, пољопривреде и сељака.

Како у саопштењу наводе демократе, ради се о "истим људима, речнику и начину комуникације које смо гледали и слушали и деведесетих година прошлог века", а који су ДС тада оптуживали да су страни плаћеници.

"У време када је НАТО бомбардовао Србију, ти исти су нас оптуживали да постављамо локаторе по Србији, јер смо се противили политици која нас је увукла у рат са највећом светском силом. Данас, ти исти нас оптужују да водимо монструозну кампању и да уништавамо српског сељака и пољопривреду, јер је покрајински секретар за пољопривреду објавио податке које је Влада Србије крила од грађана", наводи ДС.

По оцени ДС, "очигледно је лакши део посла скинути беџ са ликом Војислава Шешеља и променити средње слово у називу странке, али то не повлачи за собом и промену политике, мишљења и вокабулара".

На саопштења ДС, СНС је одговорио саопштењем. 

Потпредседник странке Игор Мировић оценио је, после седнице Председништва СНС, да ДС води монструозну кампању против пољопривреде и инртереса Србије. Мировић је рекао новинарима да ће лидер странке Александар Вучић у понедељак саопштити конкретна имена и мере против оних који су направили пропусте у раду, везано за случај са млеком.

 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи