Читај ми!

УРС: Важни људи, не партијски дресови

Портпарол УРС-а Марко Селаковић оценио да су Уједињени региони Србије потпуно спремни за локалне изборе који предстоје. За локалне самоуправе најбитније да њихов развој воде најквалитетнији и најспособнији људи, ма како се они звали и ма из које партије били, саопштава УРС.

За локалне самоуправе је најбитније да њихов развој воде најквалитетнији и најспособнији људи, ма како се они звали и ма из које партије били, саопштили су Уједињени региони Србије.

Ако локални лидери могу и умеју да преузму одговорност за развој општина и градова, та места ће имати своју шансу.

Локални политичари не треба да се заклањају иза партијских централа, јер таква општина никада неће просперирати.

"УРС је поносан што у својим редовима окупља најхрабрије људе и истинске локалне и националне лидере, који стварају јаке општине и градове и јаку Србију", изјавио је Марко Селаковић, портпарол УРС, наведено је у саопштењу.

Селаковић је у Косјерићу, на трибини у просторијама Општинског одбора УРС, истакао да су Уједињени региони Србије потпуно спремни за локалне изборе који предстоје наредних месеци.

"УРС је увек спреман за изборе. У Ковину смо први предали листу, у Зајечару ћемо убедљиво победити, у Косјерићу очекујемо двоцифрени резултат", рекао је Селаковић.

"Богатство УРС-а је што има у својим редовима људе попут Бошка Ничића у Зајечару или Вујице Зарића у Косјерићу. То су људи који лично знају сваког грађанина у свом месту. Ми не владамо из канцеларија и не свађамо се, већ радимо. То грађани виде и препознају. УРС чине најбољи људи и резултати на изборима неће изостати", оценио је Селаковић, саопштава УРС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи