Читај ми!

Заседало Председништво СНС-а

Завршена седница Председништва СНС-а у седишту те странке. Претходно одржан састанак лидера СНС-а и потпредседника Владе Александра Вучића с министром пољопривреде Гораном Кнежевићем.

12.36 - Завршена седница Председништва Српске напредне странке. 

11.25 - Седница Председништва Српске напредне странке почела је нешто после 11 часова у седишту напредњака.

11.02 - Завршен састанак Вучића и Кнежевића. Министар пољопривреде рекао да ће Александар Вучић у понедељак "саопштити своје решење за 'случај млеко'".

10.02 - Нешто пре 10 часова почео састанак Александра Вучића и Горана Кнежевића у седишту СНС-а, јавља извештач РТС-а.

У седишту Српске напредне странке завршена је седница Председништва странке, а претходно је одржан састанак лидера СНС-а и потпредседника Владе Александра Вучића са министром пољопривреде Гораном Кнежевићем.

Састанку Александра Вучића и Горана Кнежевића присуствовао је и министар културе Братислав Петковић.

У наредних неколико дана ће вероватно бити одржана и седница Главног одбора Српске напредне странке, јавља извештач РТС-а.

После седнице Председништва СНС-а предвиђене су изјаве за медије, након тог састанка могу се очекивати конкретне одлуке.

Министар пољопривреде јуче је рекао да је спреман да понесе одговорност, па и поднесе оставку, уколико је његова одговорност у афери са млеком највећа.

Кнежевић је раније рекао да ће разговарати са Вучићем о одговорности због ситуације око млека.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи