Читај ми!

Несрећа у Пећи, повређена 32 ученика

Повређена 32 ученика основних и средњих школа у Пећи након рушења ограде на улазу у спортску халу у којој се одржавао хуманитарни концерт. Седам ученика претрпело озбиљне повреде, али су ван животне опасности.

Пошто се срушила ограда на улазу у спортску халу повређено је 28 ученика основних и средњих школа у Пећи, саопштила је полиција Кососва.

Према информацијама из Регионалне болнице у Пећи, седам ученика је претрпело озбиљне повреде, али су ван животне опасности.

Директор Болнице Скендер Дрешај потврдио је да је стање повређених ученика стабилно, док је једна теже повређена особа пребачена у Клиничко-болнички центар у Приштини.

Концерт током којег се урушио део зида био је организован као хуманитарни и имао је за циљ да помогне ученици Ђелзи Ниманај из општине Дечани, која болује од леукемије.

Одмах након несреће на лице места су изашли припадници полиције, хитне службе и ватрогасци.

Према речима регионалног директора Полиције Косова Шабана Шаље, полиција води интензивну истрагу како би открила разлог урушавања зида. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи