Читај ми!

Манифестације Зорану Ђинђићу у част

Годишњица убиства Зорана Ђинђића биће обележена мноштвом манифестација, саопштила Демократска странка. Циљ свих активности да грађане Србије и јавност подсетимо на значај и важност идеја и визије Зорана Ђинђића, на оно што је говорио и радио, на борбу за демократску и европску Србију, поручују из ДС-а.

Демократска странка организоваће мноштво манифестација којима ће обележити десету годишњицу убиства свог председника и некадашњег премијера Србије Зорана Ђинђића, саопштено је из те странке.

У саопштењу се подсећа да ДС и Фондација "Др Зоран Ђинђић" већ осму годину организују "Беседе у Зоранову част" на којима млади људи имају прилику да кажу на који су начин разумели дело убијеног премијера и шта је он за њих значио.

Финале тог такмичења биће одржано на десету годишњицу, 12. марта, истог дана када ће бити одржана и "Шетња за Зорана". ДС је позвао грађане да се прикључе тој шетњи, која креће са Теразија у подне.

Академија под називом "Зоран Ђинђић живи" биће одржана у Центру "Сава" у 17 сати, док ће фондација која носи његово име представити нова издања, политичке и филозофске списе Зорана Ђинђића, као и његове изабране говоре.

"Циљ свих активности које организујемо јесте да грађане Србије и јавност подсетимо на значај и важност идеја и визије Зорана Ђинђића, на оно што је говорио и радио, на борбу за демократску и европску Србију", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи