Читај ми!

Повређен Србин повратник

Лакше повређен Србин повратник, када су непознате особе провалиле у једну кућу у метохијском селу Бича. Данило Дончић задобио посекотине руке када су провалници каменицама разбили прозор собе у којој је спавао.

Непознате особе рано јутрос насилно су ушле у једну кућу у повратничком селу Бича на Косову и Метохији и том приликом је лакше повређен Србин повратник, јавио је Радио Гораждевац.

Данило Дончић из села Бича задобио је посекотине руке када су провалници каменицама разбили прозор собе јутрос у 4.30.

У селу се тренутно налази словеначки Кфор и полиција, а очекује се истражна екипа косовске полиције која ће обавити увиђај, пренео је Радио Гораждевац.

Пљачке и провале у повратничким селима у општини Клина су све учесталије, а починиоци се ретко пронађу.

Пре месец дана у суседном селу Грабац демолирана је црпна станица сеоског водовода и украдена пумпа, чиме је нанета штета од око три хиљаде евра, а починиоци нису пронађени.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи