Читај ми!

ДС о искључењу Јеремића

Извршни одбор Демократске странке требало би да одлучи да ли ће посланик и председавајући Генералне скупштине Уједињених нација Вук Јеремић бити искључен из те партије.

17.20 - Почела седница Извршног одбора Демократске странке.

Седница Извршног одбора Демократске странке биће одржана данас, али се још не зна какав ће бити дневни ред, речено је Танјугу у тој странци.

Како наводи извор из ДС-а, није искључено да ће на седници бити речи и о Вуку Јеремићу који није испоштовао одлуку Главног одбора и вратио посланички мандат.

Јеремић је на прошлој седници ИО, пре две недеље, упознат са одлуком коју је претходно донео Главни одбор, уручен му је материјал и дат рок да се изјасни, али то још није учинио, подсећа извор Танјуга.

Извршни одбор је на претходној седници искључио из странке Душана Петровића, који је потом поднео жалбу Статутарној комисији ДС-а.

Главни одбор донео је одлуку да од бивших министара затражи да врате посланичке мандате, што Јеремић и Петровић нису учинили.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи