Читај ми!

Ружић: Нисам оптужио ДСС

Шеф посланичког клуба СПС-а Бранко Ружић рекао је да је бестидна лаж да је оптужио ДСС да ју је финанасирао нарко картел Дарка Шарића.

Шеф посланичког клуба СПС-а Бранко Ружић изјавио је да је "бестидна лаж" да је оптужио ДСС да је та странка финансирана од стране нарко клана.

"Након два дана спиновања у медијима желим да замолим функционере ДСС-а и Војислава Коштуницу и Петра Петковића да погледају на сајту Б92 емисију Утисак недеље и да виде да је "бестидна лаж" да сам оптужио ДСС да је финансиран од стране нарко картела", рекао је Ружић.

Он је навео да је у тој емисији рекао да не може да поверује у то да је тај нарко картел финансирао ДСС и да не може да повеже Коштуницу са тим и додао да и данас то понавља.

Ружић је рекао да је некоректно од медија да праве фаму око нечега што није тачно и навео да је СПС кроз историју вишепартијског система био и у власти и у опозицији, а подржавао и мањинску владу Коштунице, када је са том странком остварена плодотворна сарадња у многим сегментима.

"Грађане занима да се утврди ко је водио и био на одговорним местима у државним органима који су били задужени да пропрате ту велику финансијску инфузију која је дошла тих година од стране тог клана, тада нико од функционера СПС није био на тим местима", рекао је Ружић.

Он је нагласио да је уверен да и представници ДСС-а и Коштуница који се залаже за владавину права, поштовање Устава и Закона, као и ова влада и њен премијер и први потпредседник Ивица Дачић и Александар Вучић желе да се утврде чињенице.

Осврћући се на питање које је ДСС јутрос покренуо на седници парламента када посланици траже одговор од надлежних органа да влада саопшти садржај 130 дискова, Ружић је рекао да нема ништа против да се све користи у политичкој борби, и додао да ће одговор вероватно уследити од оних који се тим питањем баве.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи