Читај ми!

Нови Сад о реоргнизацији ЕПС-а

У Влади Војводине одржан састанак на коме се говорило о реструктурирању ЕПС-а. На састанку договорено да се пружи подршка иницијативи за увођење децентрализованог система као модела за реструктурирање.

Договор о пружању подршке иницијативи за увођење децентрализованог система као модела за реструктурисање Електропривреде Србије, који би обезбедио задржавање статуса Електровојводине постигнут на састанку у Влади Војводине.

Такав модел би осигурао очување инфраструктуре, развојног потенцијала Војводине и радних места, саопштено је на интернет страници војвођанске владе.

Договорено је да Скупштина и Влада Војводине, Електровојводина д.о.о и Синдикална организација Електровојводина Нови Сад, у року од две недеље одреде своје представнике у радним телима за реорганизацију ЕПС, које ће именовати Влада Србије.

Како је наведено у саопштењу, договорено је и да се дефинишу задаци свих радних тела који ће, кроз Платформу о реорганизацији ЕПС-а са посебним акцентом на позицију Електровојводина, бити упућени Скупштини Војводине.

На радном састанку поводом реорганизације јавног предузећа ЕПС, поред Пајтића и председника Скупштине Војводине Иштвана Пастора, учествовали су шефови посланичких група у покрајинској скупштини, као и руководство и представници Привредног друштва Електровојводина.

На састанку су учествовали шеф посланичке групе СПС-ПУПС-ЈС-СДП Србије Павле Будаков, шеф посланичке групе Лиге социјалдемократа Војводине Бранислав Богарошки и шеф послничке групе Српске радикалне странке Саша Сантовац.

Учествовали су и представница Демократске странке Србије у покрајинском парламенту Светлана Селаковић, шеф посланичке групе Демократске странке Борислав, директор Електровојводине Срђан Кружевић и представник синдикалне организације Електровојводине Нови Сад Владимир Плавшић, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи