Читај ми!

Ускоро официр за везу са Приштином

Официр за везу са Приштином ће највероватније бити познат до краја недеље, саопштио шеф преговарачког тима Владе Србије у дијалогу са Приштином Дејан Павићевић.

Шеф преговарачког тима Владе Србије у дијалогу са Приштином Дејан Павићевић изјавио је да ће официр за везу највероватније бити познат до краја недеље.

"Очекујемо да ће јавност до краја недеље да сазна ко ће бити тај официр за везу. Остало је још да се договоре неки технички детаљи око функционисања самих официра за везу", рекао је Павићевић Танјугу.

Павићевић није желео да лицитира именима која су до сада помињана као могући официри за везу у Приштини и поновио да ипак треба да се сачека одлука о именовању.

Он је подсетио да је приштинска страна већ одредила свог представника који ће доћи у Београд. То је Љуљзим Пеци, кога су власти у Приштини предложиле 23. јануара за официра за везу, а који на ту дужност треба да ступи у марту.

Пеци је актуелни косовски амбасадор у Шведској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи