О Беку не одлучују политичари већ тужиоци

O евентуалном поступку против бизнисмена Милана Бека неће одлучивати ниједан политичар, већ надлежни државни органи, рекао први потпредседник Владе Србије задужен за безбедност Александар Вучић.

Први потпредседник Владе Србије задужен за безбедност Александар Вучић рекао је да о евентуалном поступку против бизнисмена Милана Бека неће одлучивати ниједан политичар већ надлежни државни органи.

"О томе шта ће се даље дешавати, након саслушања Милана Бека неће одлучивати ниједан политичар већ тужиоци у складу са законом", рекао је Вучић за агенцију Бета.

Беко је јуче шест сати саслушаван у Управи криминалистичке полиције о приватизацији "Луке Београд". Он је био саслушан у својству грађанина.

"Желим све да уверим – о томе ће одлучивати тужиоци у складу са законом. То је једино што је истина. Да ли је господин Беко некоме драг или није, то апсолутно није важно, да ли је он способан или није, да ли је он сналажљив или није, то у овом смислу, такође, није важно. Важан је само закон и мишљење тужиоца", рекао је Вучић.

Према његовим речима, Беко ће бити процесуиран ако тужиоци буду мислили да у том случају постоји извршење кривичног дела. 

"То је цела истина о томе, и ту је тачка", навео је Вучић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи