Читај ми!

Угљанин остаје део Владе

У Влади Србије потписан коалициони споразум између СПС-а, СНС-а и Странке демократске акције Санџака. Угљанин прошле недеље рекао да ће напустити Владу, ако не буде потписан тај споразум.

Коалициони споразум између већинских странака - СПС и СНС и Странке демократске акције Санџака потписан је у Влади Србије, саопштио је кабинет министра без портфеља Сулијмана Угљанина.

Тим документом, који је потписан синоћ, "предвиђено је да се напредак у његовој реализацији разматра периодично, на сваких шест месеци", наводи се у саопштењу.

Споразум сачињен пре шест месеци, уочи формирања Владе, потписли су премијер и председник СПС-а Ивица Дачић, први потпредседник Владе и лидер СНС-а Александар Вучић и министар без портфеља и председник СДА Санџака Сулејман Угљанин.

"Мој рад се односи на целу Србију, па према томе и на положај Бошњака у држави и зато сматрам да сад, после потписивања овог споразума, треба да уследи његова константна реализација - корак по корак", рекао је Угљанин, наводи се у саопштењу.

Угљанин је прошле недеље изјавио да више неће бити члан Владе Србије, ако до 27. јануара не буде потписан коалицини споразум о његовом уласку у владу и поправљен положај Бошњака у Србији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи