Читај ми!

СНС: Вучић нема везе са Ђиласовим спором са Куриром

Лидер напредњака Александар Вучић нема никакве везе ни са Куриром, ни са Ђиласом, ни са судским процесима, саопштено из СНС-а. У реакцији на писмо које је Ђилас упутио председници УНС-а Љиљани Смајловић, СНС наводи да је смешно што ни у том писму Ђилас није избегао да помене Александра Вучића.

Српска напредна странка реаговала је на писмо градоначелника Београда и председника ДС-а Драгана Ђиласа упућено председници Удружења новинара Србије Љиљани Смајловић, у којем је Ђилас поменуо лидера напредњака Александра Вучића.

"Смешно и јадно то што ни у писму Љиљани Смајловић, Драган Ђилас није умео да избегне помињање имена лидера напредњака Александра Вучића", наводи се у саопштењу СНС-а.

Напредњаци наглашавају да Вучић нема никакве везе ни са Куриром, ни са Ђиласом, нити са било каквим судским процесима.

Они напомињу да лидер ове странке нема везе са медијима, нити је тајкун и да се он и Ђилас никако не могу стављати у исту раван, јер је, како кажу, један повео борбу против корупције и криминала, а "други се осећа угрожено, због чега буја његова патолошка мржња".

Напредњаци се надају да ће проћи време када, како кажу, "новинарима испада оловка из руке у страху да ће остати без посла, уколико помену име Драгана Ђиласа" и додају да ће рад Ђиласа и Александра Вучића најбоље оценити грађани на наредним изборима.

Ђилас је раније рекао да је смањио захтев за одштету од дневног листа Курир са 120 милијарди на милион динара и о томе у отвореном писму обавестио председницу Удружења новинара Србије Љиљану Смајловић.

Како је навео у писму навео, Ђилас је одштетни захтев смањио на милион динара, иако није сигуран да ће након њене јавне осуде и осуде потпредседника Владе Александра Вучића иједан судија у земљи смети да пресуди у његову корист.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи