Читај ми!

ДС: Новац није нерационално трошен

Није тачно да су у мандату Бориса Тадића нерационално трошена средства администрације на Андрићевом венцу, поручују из ДС-а. До краја маја служба председника потрошила 43,7 одсто укупног буџета, а не 80 одсто како наводе из Председништва, истичу демократе.

Демократска странка и поново је негирала да су нерационално трошена средства администрације на Андрићевом венцу у мандату бившег председника Србије Бориса Тадића, а у прилог томе навела је да је до краја маја служба председника потрошила 43,7 одсто укупног буџета.

Јуче је из Председништва саопштено да је нова администраија у мају затекла касу у којој је већ било потрошено 80 одсто средстава. 

Демократе наводе да је "брутална неистина да је претходни председник потрошио 80 одсто буџета, као и да је актуелни председник Томислав Николић ишта уштедео".

У саопштењу се додаје да је, према јавном и проверљивом податку, до краја маја, служба председника потрошила 105,5 милиона динара у односу на укупан буџет од 241,4 милиона, што је 43,7 одсто.

"Онако како је Томислав Николић говорио истину о томе да је било изборне крађе или да има спреман план за Косово, тако је и истинит податак о томе колико је средстава наследио у председничкој каси", пише у саопштењу ДС.

"Изрицање толико нетачних података се може разумети једино као традиционална склоност напредњака да говоре неистине или можда као њихово непознавање финансија, због чега су овај ресор морали чак Млађану Динкићу да повере", каже се у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи