Читај ми!

И Кузмановић у трци за председника ДС-а

Желим да се кандидујем за председника Демократске странке јер сматрам да је време да се у ДС-у саслуша мишљење више од 100.000 чланова те партије од којих многи имају велико знање и искуство, рекао председник општине Врачар Бранимир Кузмановић.

Први човек београдске општине Врачар Бранимир Кузмановић намерава да се кандидује за председника Демократске странке уколико, како каже за РТС, прикупи довољан број потписа подршке.

Кузмановић објашњава да је жеља да се кандидује проистекла из тога што демократе имају више од 100 хиљада чланова са знањем и искуством које мора бити искоришћено за добробит земље и он жели да промовише те идеје.

Кузмановић је први, после актуелног лидера демократа Бориса Тадића који је јавно најавио да ће се кандидовати за председника странке.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи