Читај ми!

ЛСВ: Врхунац безакоња

Пуцњава поред школског дворишта у тренутку када деца имају физичко у дворишту врхунац је безакоња, истакла Лига социјалдемократа Војводине и упозорила да је град годинама без начелника полиције.

Лига социјалдемократа Војводине оценила је да је пуцњава поред школског дворишта у тренутку када деца имају час физичког у дворишту врхунац безакоња које Нови Сад више не може да трпи и поставила питање ко то дестабилизује Нови Сад и гура га у дивљаштво.

Који родитељ данас може мирно, без стрепње, пустити дете у школу, наводи ЛСВ у саопштењу и тражи да хитно МУП мора коначно да почне да ради на решењу проблема безбедности у Новом Саду.

У саопштењу се истиче да градска и покрајинска власт немају ингеренција да реше тај проблем, а надлежно републичко министарство се тиме очигледно не бави.

ЛСВ је упозорила да године пролазе, а Нови Сад још није добио начелника полиције, а камоли више полицајаца на улицама.

"Да ли је можда по среди покушај да се Нови Сад као град дестабилизује? Ко то гура Нови Сад у дивљаштво? Докле више Новосађани треба да стрепе од криминалаца, "навијача" и разноразних хулигана и екстремиста", истиче ЛСВ у саопштењу.

ЛСВ је поздравила привођење Немање П. који је исписивао графите у вези са актуелним догађајима у Скупштини Новог Сада и мржње против Ненада Чанка, са потписом "СНП Наши". Нејасно је, истиче ЛСВ, зашто у саопштењу Полицијске управе није наведено и његово презиме будући да је реч о пунолетној особи затеченој у извршењу кривичног дела.

Лига социјалдемократа Војводине у саопштењу истиче да очекује да ће ускоро бити приведени и сви остали припадници тог покрета који су претходних дана организовано исписивали графите по граду, а чиме су се током викенда похвалили и у свом саопштењу.

Уједно, том акцијом, "СНП Наши" и њихови политички ментори показали су колико су основане њихове тврдње да Лига измишља претње и сама пише графите против себе, наводи ЛСВ у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи