СНС одбацује Чанкове тврдње

Поводом апела Ненада Чанка амбасадорима 45 земаља да зауставе политички прогон у Србији, напредњаци одбацили тврдње председника ЛСВ да нова власт прогања политичке противнике.

Владајућа Српска напредна странка одбацила је тврдње председника Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка о томе да нова власт прогања политичке противнике.

"Нико неће бити изнад закона, за шта нова Влада има апсолутну подршку свих релевантних међународних политичких фактора", саопштио је СНС поводом Чанковог апела амбасадорима 45 земаља да, како тврди, зауставе политички прогон у Србији.

СНС је оценио да су Чанак и бивша власт одговорни за "процват корупције и криминала у Србији", и за  "катастрофалну, партијску реформу правосуђа и суноврат животног стандарда становништва".

Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак позвао је данас амбасадоре 45 земаља да помогну да се, како тврди, заустави прогон политичких противника у Србији злоупотребом државних органа.

"Верујем да сте из медија сазнали о притисцима које ових дана спроводи коалиција окупљена око Српске напредне странке, нарочито у градовима у Војводини", навео је Чанак у писму.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи