Читај ми!

ДС и СНС заједно у Смедеревској Паланци

Демократска странка, Српска напредна странка, Српски покрет обнове и Демократска странка Србије, формираће нову локалну власт у Смедеревској Паланци.

У Смедеревској Паланци општински одбори Демократске странке и Српске напредне стране потписали су споразум о заједничком формирању власти, након одлуке демократа да раскину коалициони споразум са социјалистима.

Са ДС-ом и СНС-ом у новој локалној коалицији ће, како је саопштено бити и Српски покрет обнове и Демократска странка Србије.


"И Демократска странка и Српска напредна странка и СПО и ДСС су на својим општинским одборима, и од вишег страначког руководства добиле сагласност за ову коалицију", рекао је председник општинског одбора Демократске странке и актуелни председник општине Радослав Милојичић Кена.

Споразум је, како је саопштено, потписан у просторијама Демократске странке у Смедеревској Паланци.

Демократска странка је крајем маја формирала општинску власт са Социјалистичком партијом Србије, али је, како је наведено, због нестабилних односа у коалицији, који се одражавају на функционисање локалне самоуправе уз сагласност виших страначких органа одлучила да из ове коалиције изађе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи