Читај ми!

Аналогија – Павле Бранковић Пакито: Како се прави најбоља пица и где се најбоље једе у Београду

За које ћевапе вреди сести у кола и мало путовати, зашто је добра пица здрав оброк и које кафане у Београду не смете заобићи ако волите добру храну, у Аналогији говори Павле Бранковић Пакито, фуд инфлуенсер.

Ако и ви мислите да уживање у храни није грех, овај је разговор за вас. Не слушајте га на празан стомак, јер Пакито о храни прича тако да ћете и сити пожелети нешто истог трена да поједете.

Њему није тешко да отпутује у другу земљу да би добро јео, а притом му у свим ресторанима у Београду сви удоваљавају. Шефови се труде око јела која му спремају, јер он све снима и дели по друштвеним мрежама, на радост скоро двеста хиљада пратилаца.

Када је одлучио да отвори свој ресторан отишао је у Италију, у школу за пица мајсторе и добро изучио занат. Кажу да га је одлично савладао јер су пице које он прави, нешто посебно.

У овој епизоди @analogija-podkast Павле Бранковић открива мора ли добра пица бити скупа, може ли се јести шта год срце иште а не угојити се, као и чиме се хране свиње од којих се прави најбоља шпанска кобасица. Ту су и препоруке за кафане које би ваљало обићи празног стомака и пуног новчаника.

Уживајте!

уторак, 21. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара