Читај ми!

Аналогија – Павле Бранковић Пакито: Како се прави најбоља пица и где се најбоље једе у Београду

За које ћевапе вреди сести у кола и мало путовати, зашто је добра пица здрав оброк и које кафане у Београду не смете заобићи ако волите добру храну, у Аналогији говори Павле Бранковић Пакито, фуд инфлуенсер.

Ако и ви мислите да уживање у храни није грех, овај је разговор за вас. Не слушајте га на празан стомак, јер Пакито о храни прича тако да ћете и сити пожелети нешто истог трена да поједете.

Њему није тешко да отпутује у другу земљу да би добро јео, а притом му у свим ресторанима у Београду сви удоваљавају. Шефови се труде око јела која му спремају, јер он све снима и дели по друштвеним мрежама, на радост скоро двеста хиљада пратилаца.

Када је одлучио да отвори свој ресторан отишао је у Италију, у школу за пица мајсторе и добро изучио занат. Кажу да га је одлично савладао јер су пице које он прави, нешто посебно.

У овој епизоди @analogija-podkast Павле Бранковић открива мора ли добра пица бити скупа, може ли се јести шта год срце иште а не угојити се, као и чиме се хране свиње од којих се прави најбоља шпанска кобасица. Ту су и препоруке за кафане које би ваљало обићи празног стомака и пуног новчаника.

Уживајте!

четвртак, 21. новембар 2024.
° C

Коментари

Bravo
Шта је све (не)дозвољено да се једе када имате повишен холестерол
Krusevac
Преминуо новинар Драган Бабић
Omiljeni režiser
Луис Буњуел – редитељ који нам је показао да ово није најбољи од свих могућих светова
Posle toliko vremena..
Репер Диди најбогатији међу славнима, Ђоковић на 68. месту
Zdravlje
Редовно коришћење аспирина узрокује хиљаде смрти годишње