Рецепт за дуг и успешан брак

Четири пољупца дневно, три загрљаја и бар једно "волим те" само су неки од "састојака" рецепта који истраживачи препоручују за идеалан брак.

Тајна дуговечног и успешног брака крије се у једноставном рецепту: четири пољупца дневно, секс три пута недељно и разлика од две године, показало је најновије истраживање.

Ако супружници деле два заједничка хобија, ако се најмање три пута загрле у току 24 часа, кажу бар једном дневно "волим те" и заједно поделе бар два романтична оброка месечно, то значи да је њихова веза нераскидива.

Истраживачи су, такође, открили да супружници могу бити готово сигурни да ће остати верни један другом "док их смрт не растави" ако су се упознали посредством пријатеља и ако су се венчали након три и по године забављања.

Профил "савршеног брака" резултат је анкете коју је спровео Интернет сајт за планирање венчања "конфети" и којом је обухваћено више од 3.000 супружника.

Резултати истраживања су показали да је један од главних предуслова за брак на дуге стазе да младожења у тренутку венчања има 31 годину и да је старији од младе тачно две године и три месеца.

Након што спласне узбуђење око венчања, важно је да се одржава магија редовним пољупцима, мажењем и романтичним изласцима.

Истраживачи су установили и идеалан тренутак за долазак првог детета, две године и два месеца након венчања.

Осим честих пољубаца и загрљаја, истраживачи саветују супружницима да стално буду "у контакту" без обзира на то где се налазе путем телефонских разговора, СМС порука и имејлова.

Два викенд путовања и једно путовање у иностранство у току године ће само оснажити ваш брак, истичу истраживачи.

Премда је пожељно да имају два заједничка хобија, за супружнике је веома важно и да задрже део своје независности тако што ће два пута месечно изаћи сами са својим пријатељима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 05. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару