Читај ми!

Тим за школе: И наредне недеље непосредна настава у свим школама

Тим за школе донео је одлуку да ће и од понедељка, 7. марта, у свим основним и средњим школама у Србији ученици наставу похађати непосредно, односно по првом моделу, саопштило је Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Према подацима из надзора преузетим из електронског система "Сервис јавног здравља" које је Министарству доставио Институт за јавно здравље Србије "Др Милан Јовановић Батут", од 24. фебруара до 1. марта ове године, број оболеле деце школског узраста од 6 до 18 година је био 1.184, односно 0,15 одсто оболелих.

У основним и средњим школама на територији Србије била су два, односно 0,005 одсто одељења (16 и мање ученика), која су због најмање три случаја инфекције ученика у одељењу променила начин организације рада са непосредног рада на онлајн наставу у последњих пет календарских дана.

Укупно је 76, односно 0,19 одсто одељења (17 и више ученика), која су због најмање два случаја инфекције ученика у одељењу променила начин организације рада са непосредног на комбиновани модел у последњих пет календарских дана и три групе, односно 0,007 у којима се из комбинованог модела наставе прешло на онлајн због појаве три случаја инфекције ученика, у последњих пет календарских дана.

Тим за школе ће наставити да прати ситуацију и доноси одлуке на недељном нивоу, наводи се у саопштењу.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара