Доста је било и Двери: Очекујемо покушај крађе

Очекујемо озбиљан покушај крађе на бирачким местима 4. марта, али смо спремили контролоре и мере да се то спречи, речено је на завршној трибини листе Доста је било и Двери – "Да ови оду, а да се они не врате".

"Очекујемо озбиљан покушај крађе. Пре бирачких места краду тако што уцењују људе, дају пакете са храном, воде на излете, нуде запошљавање, али грађани морају да знају да нико не може да зна како су гласали", рекао је председник "Доста је било" Саша Радуловић.

На бирачком месту може да дође до мењања гласачких листића већ припремљеним листићима СНС, гласањем за мртве или уместо људи који живе у иностранству, али то су преваре за које смо се припремили, упозорио је Радуловић, наводи се у саопштењу.

Како је рекао, контролори ДЈБ су добро обучени и главни задатак им је да спрече манипулације на бирачком месту", истакао је Саша Радуловић. 

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић позвао је контролоре из других опозиционих странака да на изборни дан оставе по страни идеолошке и политичке разлике и да заједничким снагама сачувају изборни резултат.

"Сви који у име опозиције контролишу гласање, треба да се супротставе потенцијалној изборној крађи од стране власти", казао је Обрадовић.

Вучић не сме да изађе на дуел, осим Јелени Карлеуши, Јелени Милић и Нади Мацури, зато што нема одговоре на тешка питања, рекао је Радуловић поводом, како је рекао, "манипулације председника Александра Вучића на ТВ Хепи".

Он је рекао да су "грађани слуђени и да не могу да препознају шта је истина а шта манипулација јер и даље верују РТС-у, дневнику и насловним странама", и да у Србији "влада потпуни медијски мрак".

Коментаришући свој дуел са Војиславом Шешељом, Обрадовић је рекао да је Шешељ "направио од опозиције уносан бизнис".

"Људи су доживели шок да је Шешељ коначно раскринкан као лажна опозиција од времена Слободана Милошевића до Вучића," рекао је Обрадовић.

Обрадовић је оценио и да власт "не сме да донесе закон о пореклу имовине да не би показала како је опљачкала овај народ".

"Може ли од плате државног чиновника неко да заради милион евра за мање од 25 година рада у политици. Ако Вучић има плату 100.000 динара, одакле му седам некретнина, нека докаже порекло имовине", рекао је Обрадовић и додао да се преко повезаних лица испитује порекло имовине.

На питања са друштвених мрежа о Београду на води, Радуловић је рекао да се уговор за "Београд на води" може раскинути, и без укидања Лекс специјалиса који је донела Влада Србије.

"Да бисте нешто градили на било ком земљишту, то мора бити предвиђено урбанистичким плановима. Град може да промени план и каже шта жели да гради у Савском амфитеатру. Урбанисти треба да кажу шта ту треба да се гради, да буде у интересу Београђана," навео је Радуловић. 

недеља, 30. јун 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару