СНС: Грађани су на првом месту

За Српску напредну странку мишљење грађана је најважније и они су на првом месту, поручили су потпредседница СНС Марија Обрадовић, функционерка те странке Дубравка Филиповски и кандидат са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Александар Мирковић.

Марија Обрадовић је истакла да Београђани велику пажњу посвећују уређењу града, како кроз решавање комуналних проблема, тако и кроз уређење зелених површина, простора за игру деце, али инсистирају и на социјалној бризи града према суграђанима.

"У претходном периоду градска власт много је учинила на смањивању дуга када су социјална плаћања у питању. Не само да смо измирили сва дуговања, које су претходне власти у Београду начиниле, већ смо у ових неколико година постигли редован ритам и повећање исплата социјалних принадлежности", рекла је Обрадовић.

Додала је да је врло важно да свака породиља одмах добије 10.000 динара за бебу, а маме које су у категорији социјално угрожених, које добију новорођену бебу, од града добијају још 25.000 динара.

Александар Мирковић је нагласио да у разговору са грађанима жели да чује све сугестије и критике, како би од Вождовца и Београда направили још боље место за живот.

"Посебно нас радује што грађани праве јасну разлику између Драгана Ђиласа, Александра Шапића и тајкунског лобија оних људи који Београд воле само из интереса, који се Београда сете само када су избори. И са друге стране нас, обичних, нормалних људи који Београд волимо сваког дана и за њега се боримо из дана у дан", рекао је Мирковић.

Дубравка Филиповски сматра да је Вождовац пример општине у којој се за четири године смањила разлика између приградских и градских насеља, и то управо добром сарадњом локалних и градских власти.

Весић: Нико неће да улаже паре тамо где се људи свађају

Србија последњих шест година напредује јер се спроводи јединствена политика председника Србије Александра Вучића, Владе Србије, Града Београда, општине и месне заједнице, изјавио је кандидат за градског одборника са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Горан Весић.

Горан Весић је, на трибини одржаној у просторијама Месне заједнице Јајинци, грађанима поручио да када виде да се председник Вучић састаје са светским државницима, да је то позив страним инвеститорима да улажу у нашу земљу, као и позив туристима да је посете.

"Нико неће да улаже паре тамо где постоји нестабилност и где се људи свађају", рекао је Весић и истакао да је Србија последњих година политички стабилна, те да по први пут у Србији и Београду имамо суфицит у буџету.

Да би наставили развој Београда и Србије важно је да се настави јединствена политика, рекао је Весић и позвао грађане да изађу на предстојеће београдске изборе и гласају за изборну листу "Александар Вучић - Зато што волимо Београд".

"Ми смо сувише мала земља и сувише смо на ветрометини да би себи могли да дозволимо да и даље губимо време. Од 1990. године смо много времена изгубили. Док су други напредовали ми смо стајали и сада је време да решавамо проблеме људи, да ова земља, односно овај град постане нормалан, уређен град где ће људи моћи нормално да живе, да имају радна места, канализацију, воду, пут и јавни превоз", истакао је Весић.

Орлић: Ђилас се разуме у партијске злоупотребе и "муљање"

Члан Председништва Српске напредне странке, Владимир Орлић изјавио је да се бивши градоначелник Београда Драган Ђилас боље разуме у "партијску злоупотребу државе", него у теме везане за развој Београда.

Орлић наводи да када су у питању теме везане за Београд, Ђилас се показује као "безидејан, неинформисан и незаинтересован", а када је реч о "муљању са новцем, кредитима и туђим дуговима", каже, да се Ђилас, Шапић и "остатак екипе" налазе на свом терену.

Додаје и да извештај "радног тела ДС", детаљно објашњава како Ђилас и Шапић зарађују - задуживањем без покрића уз политичка обећања да дуг неће морати да се плати, гурањем задужених у кредитни понор...

четвртак, 18. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару