Мали: СНС брине о свим грађанима и њиховим проблемима

Функционер СНС и трећи на изборној листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Синиша Мали посетио је младеновачко село Шепшин где је разговарао са мештанима и поручио им да СНС брине о свим грађанима подједнако и да им је важан сваки проблем који имају и који треба решити.

"Показали смо колико се неке ствари у Београду мењају и колико нам је важно и ово село, Младеновац, Обреновац, Лазаревац, Гроцка и центар Београда. За разлику од претходне градске власти, СНС улаже у сваки део града, у сваког грађанина и не правимо разлику између људи", рекао је Синиша Мали.

Како је навео, у Шепшину су људи имали проблем са превозом, па су на иницијативу одборника СНС, уведена три нова поласка на линији 499 током радних дана и два нова поласка викендом. 

"То много значи студентима и људима који раде у Београду, да не морају да преспавају у Београду, јер нема полазака, већ да могу редовније и комфорније да путују", рекао је Мали.

Додао је да на линији 493 већ месец дана има десет полазака више.

Када је реч о проблему са водом, Мали је најавио да ускоро почиње копање новог бунара у селу, чиме ће се прикључити на водовод. 

Казао је и да је намера да се уреди амбуланта у селу, која је из 60-их година, као и да се види да ли у школи има слободног места за отворање малог вртића. 

"Важна ми је комуникација са људима, рекли су ми да од 1961. године градоначелник није био у Шепшину и то је управо пример како се ми понашамо и желимо неке ствари да променило.

СНС брине о сваком грађанину, важан нам је сваки проблем који имају, важна је комуникација, сугестије, критике, боримо се да Београд, и Младеновац буду боље место за живот и да сви грађани имају исти квалитет живота, без обзира где живе и то је велика промена", рекао је Мали. 

Како је рекао, град има новац који сада жели да врати грађанима.

"Вратили смо старе, скупе Ђиласове дугове, скоро 500 милиона евра смо вратили, могу само да замислим шта бисмо све урадили да смо тај новац имали на рачуну. . . , али то је политика претходне градске власти, не желимо да се ти тајкуни врате на власт, желимо да заједно са грађанима градимо лепшу и бољу будућност за нашу децу. А пример овог села је пример како се боримо за цео Београд", поручио је Мали. 

Одборник СНС у младеновачкој скупштини Жика Марковић рекао је да ће захваљујући новим поласцима аутобуса, људи 40 минута уместо, као до сада по пет сати, проводити у превозу.

"Ја сам се мало нашалио, али у суштини то је истина, од 1961. године од када је Дража Марковић био неки незванични гост овде није крочио врх власти Београда, а ми смо сви Београђани", рекао је Марковић.

Председник општине Младеновац Владан Глишић најавио је обнову зграде месне заједнице у Шепшину, додајући да су издвојена и средства за асфалтирање и санацију путева, као и да од 21. јануара почиње да функционише линија 6 која ће спајати два дела месне заједнице Ковачевац у Младеновцу.

субота, 17. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару