Радуловић: Главни проблем Србије је партократија

Председнички кандидат Саша Радуловић вечерас је на предизборном скупу у Новом Саду рекао да је централни проблем Србије партократија и да ће је он зауставити уколико победи на изборима.

Саша Радуловић је, обраћајући се присутнима у сали Радничког дома "Светозар Марковић" у Новом Саду, рекао да је у оквиру кампање "Круг за други круг" прошао целу Србију и да је директно разговарао са грађанима скоро свих градова.

"Већина људи осећа да ће се нешто променити и да је неопходно да се нешто промени. Апстиненција је највећи проблем, јер је завладало мишљење да су сви исти и то треба да променимо", рекао је Радуловић.

Он је истакао да су предстојећи избори референдум о оцени Вучићеве владавине у последњих пет година, за коју је рекао да је лоша.

По његовим речима, уколико на изборе изађе четири милиона људи, сигурно ће бити другог круга.

Радуловић тврди да је од априла прошле године Александар Вучић изгубио око пола милиона гласова, односно да је подршка Вучићу и СНС-у са 40 пала на 30 одсто.

Радуловић је истакао да се залагао да опозиција постигне договор о једном кандидату, те да је, када је видео да се то неће десити, ушао у изборну трку за председника.

Разлог његовог уласка у кампању је жеља да подигне излазност, пошто су анализе показале да би Вучић лако у првом кругу победио двојицу кандидата, која су већ кренула у кампању.

"После мене у кампању је ушао и онај момак из Младеновца и његова кандидатура је јако битна, јер сатиром подиже излазност бирача", рекао је Радуловић.

Он је, на крају, казао да предстојећи избори нису само избори за председника већ су избори за промену целокупног система.

Радуловић: Озбиљна шанса да дођемо до другог круга

Саша Радуловић је данас у Суботици рекао да постоји озбиљна шанса да се дође до другог круга на председничким изборима 2. априла. Он је оценио и да није довољно заступљен у медијима и да "то нешто говори".

"Нема нас нигде у медијима, а најјача смо опозициона парламентарна опција. То треба нешто да вам говори. Покушавају да нас игноришу и на тај начин уплаше људе, да људи помисле да од овога нема ништа и да читави избори прођу тек тако", изјавио је председнички кандидат Покрета Доста у Суботици.

У саопштењу тог покрета се наводи да је "разлог за игнорисање у медијима раст препознатљивости Саше Радуловића".

"Имамо озбиљну шансу да дођемо до другог круга. Мислим да стојимо изузезно добро", закључио је председнички кандидат Покрета Доста је било.

понедељак, 29. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару