Паровић: Лажни кандидати и референдумска атмосфера

Председнички кандидат Народног слободарског покрета Мирослав Паровић изјавио је на РТС-у да Србија у овом моменту не би требало да иде даље у евроинтеграције, да треба да буде војно и политички неутрална, али и нагласио да се кандидовао како би показао да референдумска атмосфера која је наметнута од стране других кандидата за или против Александра Вучића није добра и да је у таквој атмосфери, како каже, све могуће.

Паровић је у том смислу, представљајући кандидатуру на јавном сервису, упозорио да је слична атмосфера била и 5. октобра, да су неки ушли хеклерима у институције, уништили систем и узели државу само за себе а затим и исти ти убили и премијера.

"Сада се прави слична атмосфера, а у таквој атмосфери је све могуће", додао је Паровић и истакао да се два кандидата која су се представила пре њега (Саша Јанковић и Вук Јеремић) лажно представљају.

"И Јанковић и Јеремић суштински су параван за барем 10 досовских странака и иза та два кандидата стоје досовске странке", рекао је и додао да је реч о људима који су наоружани упали у државне институције те да се иза њих крију људи као што су Драган Шутановац и Душан Петровић.

Навео је и да је заштитник грађана "извргао руглу ту институцију јер је и потписао да се неће бавити политиком а десило се супротно".

Како је рекао, постоји израз "шеста колона", а реч је о оним људима који су некада били на платном списку странаца и увели их у институције власти и сада народним парама финансирају тај систем.

Он се осврнуо и на, како је рекао, упад Саше Радуловића у РИК и нагласио да кандидати не смеју да имају утицај на рад РИК-а, али и додао да има и оних који извргавају руглу државу.

"Мафија која је инсталирана петог октобра још није деинсталирана", додао је Паровић.

Говорећи о ЕУ, рекао је да се налазимо "испред кафане у којој је туча и у коју никако не смемо да улазимо" и заложио се за конзервирање односа са Унијом.

Како је рекао, добро би сарађивао са валдом јер би и она била свесна да су се ствари промениле, да зна да не може да победи на овим изборима али и да је већ победио јер је дошао у прилику да грађанима изнесе и неку другу политику и виђење државе.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи