Митинг СНС-а и СПС-а у Ужицу: Сви иза Вучића због Србије

Српска напредна странка и Социјалистичка партија Србије одржале су у Ужицу митинг подршке заједничком кандидату на председничким изборима Александру Вучићу уз поруку да је он најбољи кандидат који гарантује будућност Србије.

Председник СПС-а Ивица Дачић поручио је са митинга да Вучић није кандидат само СНС, нити других коалиционих странака које га подржавају, већ да је "он кандидат народа Србије и кандидат будућности Србије".

"То је одговор на питање какву Србију желимо - желимо Србију која ће да игра у Лиги шампиона, а не у зонској лиги и Србију која ће да победи у Лиги шампиона", рекао је Дачић.

Он је рекао и да су многи последњих месеци изражавали наводну забринутост за СПС да ће нестати ако подржи Вучића или заједничког кандидата. Њима није било жао СПС-а, истакао је Дачић, већ им је жао што ће Вучић да победи, а са њим заједно и сви ми на изборима.

Функционер СНС-а Никола Селаковић указао је да против Вучића стоји 10 противкандидата, али да они, како је навео, говоре сами о себи.

"Њих не уједињује слога већ мржња. Њих 10 нејаких и слабих желе да сруше једног јаког иза којег смо сви ми. Не само ми који смо овде вечерас, него сви они који су и умом и срцем уз СНС, СПС, ЈС, уз Партију уједињених пензионера, уз Покрет Социјалиста, уз СПС и све наше коалиционе партије. Сви су стали иза једног кандидата", навео је Селаковић.

Према његовим речима, ово су најважнији избори и зато на њих морамо да изађемо са најбољим кандидатом.

"Изашли смо са најбољим и стали сви иза њега. Овде нема партије. Наша партија је Србија и то је разлог зашто смо сви овде заједно. Зато ми идемо са једним кандидатом, а они иду са 10 кандидата, и хвала им како су их бирали", рекао је Селаковић.

Он је подсетио колико је у протеклом периоду отворено фабрика, нових километара путева, колико школа, болница, колико је смањена незапосленост.

"Оних других 10 кандидата могу да вам причају колико су фабрика затворили колико су радника оставили без посла", навео је Селаковић.

Потпредседник Главног одбора СНС-а Миленко Јованов рекао је да се не сме дозволити да опозиција подвали "овна", римско оруђе за ратовање који када развали врата утврђена војска нагрне.

"Један ован је Саша Јанковић, а Други Вук Јеремић. Иза једног овна сакрили су се Драган Шутановац и Зоран Живковић - је л' мисли неко да ће се поправити да ће нешто добро Србији донети са својим кандидатом, наравно да неће", закључио је Јованов поручујући: "Не дамо им поново Србију".

Према његовим речима, онај други који се стиди свог деде, као и тога ко га плаћа, окупио је Бориса Тадића, отпораше који су правили хаос и немире где год су се појавили и указује да они никоме ништа добро нису донели, а прво су скупштину запалили...

"Неће више у Србији ништа да гори", истакао је Јованов истичући да они који хоће поново да пљачкају и да се богате треба да схвате да им Србија то неће више дозволити и зато до 2. априла нису важне странке.

Посланик СПС-а Неђо Јовановић рекао је да вечерашњи скуп потврђује да је Србија на правом путу очувања суверенитета и интегритета, на путу економског раста и привредног просперитета, на путу бољег живота грађана и међуанродног угледа Србије.

"На том путу нема поврартка и застоја и скретања на шта нас покушавају навести они који кампању воде зарад личних интереса - против таквих сигурно нећете гласати", рекао је Јовановић.

Истакао је да на остварењу циља заједно раде већ дуго Вучић и Дачић, њима је Србрија "пре свега изнад свих".

Градоначелник Ужица Тихомир Петровић позвао је Ужичане да наставе путем развоја и стабилности, како је рекао "ауто-путем ка лепшој будућности".

"Живело Ужице и наш председник Александар Вучић", закључио је Петровић.

Стефановић и Антић у Обреновцу и Сурчину

Члан Председништва СНС-а Небојша Стефановић и потпредседник Главног одбора СПС-а Александар Антић поручили су да Србија сваког дана постаје боље место за живот и да зато 2. априла треба да стане уз председничког кандидата Александра Вучића. Стефановић и Антић су посетили Сурчин и Обреновац где су разговарали са грађанима, којима је Стефановић захвалио што су се окупили, као и на енергији коју дају у подршци Вучићу.

Стефановић је истакао да је пред нама још много посла, али да власт разговара са свима у свету, јер хоће нешто добро за Србију - да се отварају фабрике, побољша здравствена заштита, повећају пензије и плате.

"Наш посао је да радимо за вас, да ви будете задовољни и тада смо ми испунили наш задатак", поручио је Стефановић, а саопштила Српска напредна странка.

"Хоћемо да радимо за више радних места, више новца, бољи живот и квалитетнију будућност, да и ви и ваша деца имате будућност у овој земљи, а победа Александра Вучића је управо то, победа за будућност Србије", рекао је Стефановић, који је и председник Градског одбора напредњака.

Антић је истакао да је у протеклих неколико година урађено много да се промени слика Србије и додао да Србија није више земља пред банкротом, већ земља која има перспективу и сваког дана постаје боље место за живот.

"Ваша подршка и енергија ће нам дати снагу да у ових неколико недеља завршимо велики посао који је пред нама, да се заједно изборимо да Србија добије најбољег за председника, да победи Александар Вучић", истакао је Антић.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи