Шешељ: Не треба настављати преговоре у Бриселу

Председнчки кандидат СРС Војислав Шешељ рекао је, поводом одлуке власти у Приштини о одузимању имовине државе Србије на територији КиМ да не треба настављати преговоре у Бриселу док се не спроведе одлука о формирању ЗСО и док се јасно не гарантује од стране ЕУ да се све оно што је власништво дрзавних органа Србије задржи у њеном власништву.

Шешељ је на конференцији за новинаре рекао да су радикали убеђени да улазе у други круг у којем ће, како је рекао, бити озбиљна политичка битка између њега и лидера СНС Александра Вучића.

''Моје су шансе поприличне поготово ако се Вучић одазове на позив на директан телевизијски дуел'' рекао је Шешељ који је додао да Вук Јеремић, Саша Јанковић, али ни други кандидати, уколико би ушли у други круг, немају шансе да победе Вучића.

Шешељ је навео и да СРС наставља изборну кампању скромно, посетама скоро свим општинама у Србији где ће разговорати са члановима и симпатизерима странке и грађанима и да ће одржати само четири велика митинга у Крагујевцу, Београду, Нишу и Новом Саду.

Раније данас Шешељ је рекао да никад није био поражен и поручио да то ни сада неће бити случај.

Приликом обиласка Зајечарског и Борског округа, у оквиру кампање за председничке изборе, Шешељ је истакао да ће његов окршај са Вучићем у другом кругу бити спектакуларан.

Како се наводи у саопштењу информастивне службе СРС, Шешељ је навео и да неће унапред да открива тактику којом ће поразити Вучића, те поручио да неће престати да инсистира на ТВ дуелу.

субота, 28. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи