СНС поручује Јеремићу: Лоповима место на политичком сметлишту

Члан Председништва СНС Дамир Зобеница поручио је Вуку Јеремићу и "свим његовим послушницима" да грађани Србије имају поверење једино у Александра Вучића, јер знају да је управо он спасао Србију од банкрота, "до којег су је довели Јеремић и њему слични бахати и неодговорни политичари".

Зобеница у изјави истиче да грађани Србије не верују Јеремићу, "који је толики патриота да говори да је земља која га је изнедрила, школовала и дебело финансирала - извршила геноцид, који је учинио све да отежа положај нашег народа на КиМ, који масно лаже да је неко у Србији хтео да га хапси, којем је Србија резервна опција, у коју се враћа кад је изгуби на другим позицијама у свету"...

Како је навео, грађани Србије одавно су на политичко сметлиште отерали "досовске лопове" који су их опљачкали и унесрећили, па ће тако 2. априла јасно рећи шта мисле и о Јеремићу, "човеку који се бахатио и башкарио по луксузним хотелима, уживајући у председничким апартманима и пентхаусима на рачун осиромашене Србије и њених грађана".

"За разлику од Јеремића и тајкуна који га финансирају, који раде само у свом интересу и за своје џепове, Вучић се свакодневно бори за Србију, и народ Србије зна да је управо он довео инвестиције, отворио нове фабрике и радна места, донео стабилност у регион и, после много година, вратио Србију на светску мапу, значајно јој подижући међународни углед", закључио је Зобеница.

И функционер СНС Владимир Орлић изјавио је данас да председнички кандидат Вук Јеремић безуспешно покушава да "извуче политичке флеке након што се појавила вест о његовом ставу да се у Сребреници догодио геноцид и да подржава улазак Србије у НАТО".

"Вук 'Тадићев' Јеремић већ два дана покушава да извуче политичке флеке пошто је Србију обишла вест да је преко члана изборног штаба саопштио свој став, да је у Сребреници почињен геноцид и да је за то крива Србија", рекао је Орлић новинарима у парламенту.

Како је рекао, то је на линији свега што се од Јеремића може очекивати. 

субота, 28. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи