Паровић упутио подршку Марин ле Пен

Председнички кандидат Народног слободарског покрета Мирослав Паровић упутио је подршку лидерки Националног фронта из Француске Марин Ле Пен, којој је Европски парламент укинуо посланички имунитет зато што је на свом Твитер профилу ставила слике убиства Исламске државе, саопштио је НСП.

Чланови Народног слободарског покрета организовали су скуп подршке Марин ле Пен испред Споменика захвалности Француској на Калемегдану. Они су носили мајице са ликом Марин ле Пен и порукама "Србија је Европа, Европа није ЕУ", "Србија је уз Марин ле Пен" и "За Европу суверених држава", наводи се у саопштењу.

Европски парламент одузео је посланички имунитет Марин ле Пен зато што је на свом Твитер профилу ставила слике убиства Исламске државе.

"На тај начин ова европска институција је угрозила живот свих који живе у Европи, имајући у виду да свако ко не спречава злочин у неку руку учествује у њему", упозорио је Паровић.

Паровић је додао да Марин ле Пен, као и он, припадају суверенистичком европском блоку који жели да Европа изгледа другачије.

"Марин ле Пен и ја желимо да ЕУ не буде модел нашег организовања, него да то буде сарадња суверених држава. И она и ја се залажемо за политичку линију Париз, Берлин, Москва, а ја бих додао и Београд као основу за стабилности Европе. И она и ја гледамо Европу очима којим је гледао велики Шарл де Гол, Европу од Атлантика до Урала, као једини начин да она буде суверена, стабилна и безбедна", рекао је Паровић.

субота, 28. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи