Јанковић: Вучићеве тврдње о насиљу су застрашивање Србије

Изборни штаб председничког кандидата Саше Јанковића осудио је, како се наводи, претње премијера Александра Вучића и "његове пропагандне машине" да ће било ко угрожавати било кога после избора.

Јанковић је те тврдње назвао манипулацијом и застрашивањем Србије која ће "престати даном проглашење резултата председничких избора".

"Александар Вучић одувек и стално прети, тврдећи да то неко други ради - државним ударима, ратовима, странцима, службама, бандерама, атентатима, шамарима, пензијама, падањем авиона... Ниједна власт, нити самовлашће није вечно, у Србији ће убрзо поново радити институције - полиција, тужилаштво, слободно судство. Грађане, укључујући наравно и чланове и симпатизере Српске напредне странке, ускоро нико неће застрашивати ни собом ни другима", наводи се у саопштењу.

Изборни штаб Јанковића је додао да је закон једино чега треба да се плаши Александар Вучић и сви који данас злоупотребљавају положај, прете, шпијунирају, отпуштају, застрашују, уцењују и тлаче покушавајући на силу да приграбе и задрже сву власт и новац.

"Без страха, симпатизери Српске напредне странке, брзо ћемо сви бити равноправни грађани, а закон и институције, које су данас ућуткане и не штите друге, сутра ће равноправно штитити и вас", поручио је у саопштењу председнички кандидат Саша Јанковић.

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи