Стаматовић: Лако је раскућити, али је тешко скућити

Кандидат за председника Србије на предстојећим изборима Милан Стаматовић противи се приватизацији ПКБ-а, комбината "Златибор" и аеродрома у Сурчину и на Пониквама.

У писаној изјави медијима, Милан Стаматовић наводи да је лако раскућити, али је тешко скућити.

"Наши кућевни преци били су чувари своје земље и кућног прага, па чак, у делу Западне Србије, сахрањивали своје најближе у двориштима и на окућницама, да потомци никад и не помисле да отуђе парцелу коју су наследили, шуму или њиву и зато наше очеве и дедове никада не смемо да изневеримо", навео је Стаматовић.

Стаматовић тврди да се Затоборцима није дозвољено да, за потребе највећег развојног пројекта у српском туризму, изграде панорамске гондоле.

Он се захвалио грађанима који су својим именом и презименом, својим потписом и личним подацима подржали његову кандидатуру, истакавши да на изборима очекује још већу подршку.

Поводом одлуке Републичке изборне комисије да потврди његову кандидатуру за председника, Стаматовић je истакао да је лакше изаћи на изборе, када се тајно гласа и када они који нас "прате" не могу да знају кога подржавате.

"Ово је само први корак. Зато, 2. априла, очекујем још вишеструко пута више људи који ће стати на страну чуваркућа, на страну нас којима је интерес државе Србије изнад свега и који неће, ни по коју цену, да обрукају претке који су уткали животе у домовину", закључио је Стаматовић.

 

субота, 28. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи