Вучић: Од противкандидата нисам чуо ниједну смислену идеју

Премијер Србије и кандидат владајуће коалиције на председничким изборима Александар Вучић изјавио је да од својих противкандидата досад, осим напада на њега, није чуо ниједну смислену идеју.

Вучић је, одговарајући на питања новинара, рекао да нема времена да се бави сукобима и свађама у опозицији нити да се обазире на то.

"Они могу да се свађају и хвале међусобно, не обазирем се. Али нисам чуо ниједан програм и ниједан план, нити једну смислену идеју, сувислу и одговорну, осим жестоких напада њих деветорице-десеторице на мене", рекао је Вучић.

Он је додао да од својих противкандидата може да чује само како сви желе да буду председник и како ће заједно да га победе у другом кругу избора. "Али, то није план", закључио је Вучић.

"Не желим да имамо прву и другу Србију"

Говорећи о кампањи, Вучић је рекао да један од најближих људи једног досовског кандидата говори о батинању. Каже да се он налази у једном телевизијском споту и у Апелу100. Навео је да тај човек говори о томе како ће да "линчују људе као Милановића и Комракова".

"А нама није било мало срамоте што РТС 15 година крије, и када дође тај дан, они баш те снимке сакрију", рекао је Вучић.

Додао је да мисли да је лоше да се то дешава.  

"Па је морала да буде заштићена та, досовска Србија, после тога је морала да буде заштићена нека друга Србија. Ја не желим да имао прву и другу Србију, хоћу да овде буде мир и стабилност, да се не делимо на такав начин и да не буде насиља", рекао је Вучић.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи