СНС: Озбиљна држава треба да реагује на гласноговорнике Јанковића

Владанка Маловић, члан Председништва Српске напредне странке, рекла је да се слаже са председничким кандидатом Сашом Јанковићем, да нам је потребна озбиљна држава.

"Треба нам озбиљна држава у којој ће сви надлежни органи радити свој посао и реаговати на позив Јанковићевих гласноговорника да ће се пуцати по Србији, јер знају да без пуцања и крви на улицама они не могу доћи на власт, сести у фотеље, уживати привилегије и пљачкати, као што су радили до скоро", истакла је Владанка Маловић у саопштењу.

Јанковић, кога Маловићева назива "кандидатом ДС-а и осталих из досовске преварантске дружине и бившим лажним заштитником грађана", изјавио је раније данас, у разговору са младима, да Србија не сме бити држава "која младе људе тера од себе".

"Треба нам озбиљна држава у којој ће све невладине организације и сав цивилни сектор осудити Јанковићеве гласноговорнике који прете како ће грађане који подржавају Вучића обесити на бандере. Треба нам озбиљна држава у којој ће сви новинари и медијска удружења осудити говор мржње Јанковићевих гласноговорника и њихов позив на линч, а не ћутке прећи преко оваквих срамних жеља да се поново лупају шамарчине, скаче по кичми, шутира на поду, као што су исти ти досовци, како сами кажу, радили Милановићу и Комракову 2000. године", истиче се у саопштењу.

Маловићева је додала да нам је потребна озбиљна држава у којој ће се поштовати закони и Устав, "оно што Саша Јанковић није радио док се бавио политичком промоцијом и нападом на Србију".

"Треба нам озбиљна држава у којој, у само једној години, имамо две милијарде инвестиција, у којој, после 40 година, правимо и обнављамо школе, болнице, домове здравља, амбуланте, реформишемо школство и здравство, уживамо све већи међународни углед", oбјаснила је Маловићева.

Додала је да смо "поштовани и на истоку, и на западу, и на северу, и на југу, штитимо своје грађане, обнављамо војску и полицију, правимо мостове, градимо ауто-путеве, путеве, пруге, живимо у миру са свима.

"А Србији треба Александар Вучић који ју је и довео на прави пут, и спасао је од банкрота, до којег су је довели ови што сада ништа, осим мржње према њему, ни не нуде. Треба нам Вучућ који је имао храбрости и знања да предузме непопуларне и тешке мере, како би нам оздравио економију, како би нам државу поставио на здраве основе, и који је спреман, не да продаје лажне осмехе и прича бајке, већ да ради, и дан и ноћ, за Србију и све њене грађане", истакла је Маловићева.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи