Вучић: Зашто НВО ћуте на претње насиљем?

Премијер и председнички кандидат Александар Вучић запитао се зашто невладине организације, па и потписници "Апела 100", не реагују и не осуде претње насиљем, "вешањем и шамарањем", које се чују у кампањи.

Вучић је оценио да такве претње, линч и "улица" свакако не могу да се сврстају у јачање институција система, за шта се вербално залажу кандидати од којих стижу такве претње.

"Је ли то Србија за коју се залажете?", запитао је Вучић, и додао да се Србија опоравља и напредује радом, а не батинањем политичких противника.

Одсуство реаговања тумачи као суочавање са сопственим одразом у огледалу, који "може да буде веома неугодна и незгодна ствар".

Указао је да се у наступима других председничких кандидата огледа само мржња према њему и према ономе што се ради како би Србија ишла и иде напред.

Да би неко победио у првом кругу, подсетио је, треба да има више гласова него сви остали кандидати заједно, плус неважећи листићи.

"То није једноставно... Али, људи могу да виде ко се за шта залаже и ко шта ради, а они само нападају и не излазе пред грађане са плановима и програмима, нити су представили неку идеју", оценио је Вучић.

Приметио је да су неки кандидати у медијима закупили и по пола страница новина, а да их нико не пита о пореклу тог новца.

"Ако победе на изборима, свој десеторици јунака честитам, а биће онако како грађани Србије кажу", закључио је Вучић.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи