Обрадовић:Ž Жене у Србији, имате за кога да гласате

Потенцијални кандидат за председничке изборе Бошко Обрадовић поручио је из Богатића женама у Србији да на овим изборима имају за кога да гласају. Покрет "Двери" наводе да Вучић штити Синишу Малог јер је умешан у сумњиве послове.

Бошко Обрадовић је, наводи се у саопштењу, у оквиру кампање, посетио породично домаћинство у Богатићу код Шапца, јер је, како је рекао, желео да се сусретне са животом жена на селу, различитих старосних доби, породичног статуса и порекла, преноси Танјуг.

"Оно што је заиста проблем жена данас на селу, у граду, било да су старије или млађе, свеједно, то никад није тема, о томе се не говори у нашим медијима, тога нема у политичким програмима. То мора да се промени. Жена је данас понижена и незаштићена. По мени је, у ствари, највећи проблем жене данас - усклађивање мајчинства и пословне каријере", рекао је Обрадовић.

Како је рекао држава мора да помогне женама, да не добију отказ када остану у другом стању и да морају да добију посао, али и да се остваре као мајке.

Двери: Вучић штити Малог јер је умешан у сумњиве послове

Српски покрет Двери оценио је да Синиша Мали не сме да проведе ниједан једини дан више као градоначелник Београда, након објављивања извештаја Агенције за борбу против корупције, преноси Бета.

Двери оцењују да премијер Србије Александар Вучић сноси пуну одговорност за "све злоупотребе, малверзације и незаконито богаћење актуелног градоначелника Београда Синише Малог, а чињеница да га упорно и одлучно штити јасан је показатељ да је и он умешан у те сумњиве послове и незаконите радње".

"Извештај Агенције показује да су (премијер) Александар Вучић и његови сарадници развили пљачкашки систем у којем се прикрива имовина, купују луксузни станови и аутомобили, пере новац", наведено је у саопштењу Двери.

Двери истичу и да је Агенција извештај доставила Тужилаштву почетком августа прошле године и да је невероватно да седам месеци касније, Тужилаштво и даље ћути.

Двери су позвале грађане да се на предстојећим изборима супротставе том "криминалном режиму", да гласају за промене које нуде Двери и будући председнички кандидат Бошко Обрадовић и да гласају за правну и уређену државу, јаке институције, заштићене грађане, за будућност наше деце и Србије.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи