Вулин: Ружан напад Јеремића на сопствену земљу

Ружно је да неко прича лоше ствари о својој земљи због политичке кампање, рекао је министар за рад и лидер Покрета социјалиста Александар Вулин реагујући на изјаву председничког кандидата Вука Јеремића да власт у Србији није у стању да гарантује безбедност.

Јеремић је недавно изјавио да Мађарска не би подизала ограде да има поверења у Владу Србије, на штa је Вулин рекао да то "није ни изјава, него ружан напад на сопствену земљу".

"Тако нећете ништа нашкодити Влади, ни председничком кандидату кога толико мрзите, већ сопственој земљи. Тако ћете онима који лоше мисле о Србији и само траже оправдање да нешто лоше кажу да дате повода", рекао је Вулин новинарима, на маргинама Копаоник бизнис форума.

Поновио је да се држава на најбољи начин бори са последицама мигрантске кризе, наводећи да то мисле све земље Европске уније и света.

"Немате ниједну земљу која ја рекла ружну реч о Србији. Можете да нађете неку НВО, можете да нађете неког попут Вука Јеремића који има нешто против своје земље, па хоће да је прикаже у лошем светлу, али не и владу у ЕУ или члана Европске комисије који ће рећи да Србија ради нешто погрешно", нагласио је Вулин.

Подсетио је да је кроз Србију прошло више од милион миграната без иједног великог инцидента, а истовремено је ухапшено и процесуирано преко 2.000 људи током борбе против кријумчара људи.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи