Предати потписи за кандидатуру Саше Јанковића

Републичкој изборној комисији (РИК) предати су потписи подршке за кандидатуру Саше Јанковића за председника Србије.

Укупно 17.866 потписа грађана предали су у 01.15 часова бивши селектор кошаркашке репрезентације Србије Душан Дуда Ивковић и представници Групе грађана "За Србију без страха" која кандидује Јанковића за председника Републике.

Предаји потписа присуствовао је и Саша Јанковић.

Новинарима је рекао да је огромна одговорност на њему јер је кандидат грађана Србије који своју веру и наду у будућност улажу у то да заједно са њим врате државу са странпутице.

"Уверен сам да то можемо. Уверен сам да могу да вратим смисао институцијама Србије, да будем не само председник Републике него тачка ослонца свим институцијама Србије које су неопходне да би грађани Србије имали своје достојанство", рекао је Јанковић.

Истакао је да се нада да ће медији као слободни пратити целу председничку кампању и истакао да је сигуран да ће Србија добити најбољег председника Републике.

Душан Ивковић је новинарима рекао да му је велика част што је уз Јанковића, наводећи да је у изборни штаб поред потписа који су предати пристигло још десетине хиљада потписа и да још пристиже, али да нису успели све да их ажурирају.

"Мислим да је ово велик дан за нашу Србију, пре свега што имамо јединог и најбољег кандидата за председника. Исто тако очекујем када дође до избора да ће милиони грађана да изаберу најбољег који постоји овог тренутка у Србији", рекао је Ивковић.

Навео је и да као грађанин Србије са пуном одговорношћу тврди да не жели и да никада неће ући у политику, али да је одлучио да подржи најбоље што Србија тренутно има.

"Знам да нисам ни уцењен, нити намирен или ненамирен и надам се да ће управо ти милиони грађана да се дигну са ријалитија, да се дигну од канабеа и да гласају за најбоље за Србију", рекао је Ивковић.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи