Паровић: Јанковић, Јеремић и Обрадовић показали шта им је крајњи циљ

Председнички кандидат Народног слободарског покрета Мирослав Паровић тврди да кандидати Саша Јанковић, Вук Јеремић и Бошко Обрадовић за циљ имају стварање постизборне кризе и дестабилизацију Србије.

Паровић у изјави медијима оцењује да су Јанковић, Јеремић и Обрадовић већ на самом почетку кампање показали шта им је крајњи циљ, да су постигли договор да у току целог изборног процеса заговарају причу о изборној крађи како би могли да одмах по проглашењу изборних резултата започну протесте и креирају постизборну кризу, а самим тим и дестабилизацију Србије. 

"Ово је већ увежбани маневар са прошлих парламентарних избора на којима је америчка амбасада преко својих ''опозиционара'' организовала послепоноћни упад у Републичку изборну комисију, а потом и брутално прекрајање изборне воље грађана Србије" каже Паровић.

Он је додао да референдумска атмосфера за и против Александра Вучића погодује оваквом за Србију неповољном развоју догађаја, те ће се "ова тројка" заједно са својим менторима побринути да се политички јаз у држави продуби. 

Како је рекао из тог разлога његова кандидатура биће усмерена да поквари "ту и такву референдумску атмосферу" и грађанима понудити политичку платформу "трећег пута" која ће омогућити стабилисање политичких прилика у земљи и неће дозволити дестабилизацију друштва и државе.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи