Јеремић сматра да ће бити другог круга

Председнички кандидат Вук Јеремић сматра да ће у Србији бити другог круга председничких избора, те да су се "добро спремили" за изборе.

Вук Јеремић је у Бујановцу навео да уколико се власт определи да председнички избори буду 2. априла, тиме шаље поруку да другог круга неће бити, али и поручио да "нема начина да пребаце 50 одсто у првом кругу", преноси Танјуг.

Према његовим речима, спроводи се жесток пропагандни притисак што на бираче, што на друге кандидате.

"Ја се не плашим. Не бих се кандидовао и не бих одлучио да идем главом напред да се плашим. Не могу од вас да тражим да се не плашите, али могу да обећам да неће бити разлога за страх након што постанем председник", истакао је Јеремић.

Одговарајући на питања грађана, Јеремић је рекао да је расписивање избора у року 30 дана у складу са законом, али да постоје друге ствари "које нису скроз исправне", те да се због скупљања потписа за оверу кандидатуре уствари не ради о 30 дана кампање већ мање.

"Добро смо се спремили, они нису паметнији, нити храбрији. Буду ли почели да краду то ће им бити последње, то вам обећавам", поручио је Јеремић.

У међувремену се огласио и тим Вука Јеремића, који је осудио одлуку председнице Скупштине Маје Гојковић да прекине пролећне заседање парламента.

"Реч је о незаконитој и неуставној одлуци, јер не постоји ниједан основ да највише законодавно тело у држави престане са радом", наводи се у саопштењу које преноси Бета.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи