Напредњаци први предали листу за изборе у Ковину, Врбасу и Оџацима

Српска напредна странка је прва предала Општинској изборној комисији листу кандидата за одборнике у општини Ковин, Врбас и Оџаци, под називом "Александар Вучић - брже, јаче, боље". Странка је предала листу синоћ.

Листу је својим потписом подржало више од 1.500 грађана у свакој општини.

Прва на листи у Општини Ковин је председница Општинског Одбора СНС-а и актуелна председница Општине Сања Петровић.

У општини Врбас први на листи је Милан Глушац, такође председник Општинског Одбора СНС-а у Врбасу, а у општини Оџаци листу кандидата Српске напредне странке носи Латинка Васиљковић.

"У протеклом периоду вредно смо радили. Започели смо и завршавамо многе инфраструктурне пројекте, створили смо предуслове за долазак инвеститора, отворили нова радна места, а у блиској будућности биће их још више. Интензивно радимо на томе. Подршка грађана даје нам снагу и енергију да у наредном периоду заједно још, брже, јаче и боље радимо и наставимо да идемо путем напретка", рекла је Петровићева предајући листу.

Суграђанима се захвалио и Милан Глушац:

"Сигуран сам да ћемо у наредном периоду пружити бољи живот грађанима општине Врбас, заједно са републичком и покрајинском Владом... Радимо интензивно на инвестицијама, комуналном опремању, а заједно са покрајинском и републичком Владом, сигуран сам да ће то бити много боље."

Уверен је да ће људи који су на листи допринети да се општина развија брже, боље и јаче, него до сада.

"Александар Вучић - брже, јаче, боље" - заступаће политику која значи отварање нових радних места у општини Оџаци, смањење броја незапослености, а ова политика је гарант политичке и економске стабилности у општини Оџаци", рекла је Латинка Васиљковић наводи се у саопштењу СНС-а.

Локални избори одржаће се 23. априла.

понедељак, 30. септембар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи