Јеремић: Подршка добродошла, али не прихватам уцене

Председнички кандидат Вук Јеремић изјавио је вечерас у Александровцу да су добродошле све странке и политички актери који желе да га подрже али да не прихвата да због тога буде уцењиван.

"Све партије и политички актери који желе промене добродошли су да ме подрже, али не прихватам било чије услове, уцене или притиске, јер никоме у животу ништа нисам дуговао, па нећу ни сада", истакао је Јеремић, пренео је његов изборни тим.

Уверен је да ће на изборима победити кандидата владајуће коалиције, а власт је назвао "тигром од папира" кога грађани не треба да се плаше.

Најавио је да ће на сваком бирачком месту гласачку кутију чувати по два човека које, како је истакао, нико не може да уплаши или купи.

"Има много таквих људи у Србији. Више је нас, него њих. Више је часних људи него што они мисле", рекао је Јеремић, наводи се у саопштењу.

Према његови речима, у Србији због понашања власти владају страх и психоза какве није било ни за време окупације и која мора да нестане.

"Данас у страху живе људи који нису кукавице. Створена је атмосфера да људи гледају преко рамена, шапућу, избегавају разговор телефоном, плаше се да ће им ћерка изгубити посао у општини или пошти", истакао је Јеремић.

Рекао је да се "данас запослени у јавним предузећима уцењују да морају да донесу по 20 гласова, иначе ће изгубити посао".

"Такву врсту бруталности, бахатости и безобразлука народ ће казнити у априлу. Могу да напишу 20 имена, али од тих 20 имена 16 неће гласати за њих", рекао је Јеремић.

Рекао је да је пре неколико дана одлазећи председник Републике говорио о потреби да заштити живот своје породице и пријатеља.

"Ако председник Републике има потребу да штити своју породицу и пријатеље и осећа да му је породица угрожена, то значи да живимо у криминалној држави. Ту криминалну државу морамо да почистимо и то ћемо урадити у априлу", рекао је Јеремић.

Власт је назвао "тигром од папира": "Немојте да се плашите, они су 'тигар од папира'. Нисте се ваљда уплашили од неког Бате Гашића (члана председништва СНС-а Братислава Гашића)".

"Верујете ми на реч, ту сам данас и вратићу се. Није Гашић тај кога се треба плашити", нагласио је Јеремић.

Пре трибине, Јеремић је отворио канцеларију за комуникацију са грађанима у Александровцу, а током преподнева се обратио и мештанима Ћићевца на централном тргу.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи