СНС: Напад на активисте и просторије напредњака

У ноћи између недеље и понедељка непознате особе провалиле су у просторије СНС-а у центру Врбаса и том приликом причињена је материјална штета, саопштио је Покрајински одбор СНС Војводине који је осудио тај, како наводи, вандалски напад. Напредњаци саопштавају и да су нападнути њихови активисти на Видиковцу.

Након напада на њихове просторије, СНС је саопштио да најоштрије осуђује такав вид напада политичких неистомишљеника, мотивисаних мржњом према странци и њеном председнику Александру Вучићу, пише у саопштењу.

"Овај догађај нас неће зауставити у борби за модернију и уређенију Србију и Врбас у којима нема оправдања за насиље. Водимо поштену кампању, при чему нам је основни циљ бољи живот наших суграђана, од стране којих имамо апсолутно поверење и подршку", наводе напредњаци.

Додаје се да су након напада припадници Министарства унутрашњих послова обавили увиђај и спровели мере из својих надлежности.

СНС је саопштио и да су њихови активисти нападнути у насељу Видиковац, на општини Раковица. Поручују да их никаква прљава кампања неће обесхрабрити у настојањима да обезбеде бољу будућност Србије и свих њених грађана.

СНС је у саопштењу осудио то насиље и позвала надлежне државне органе да приведу правди хулигане.

"Оним хулиганима којима смета стабилност, економске реформе и све бољи међународни углед Србије, онима којима је заједнички именитељ само мржња према СНС-у и Александру Вучићу, поручујемо да не одустајемо од борбе за модерну, бржу, јачу и бољу Србију", наводи се у саопштењу ГО СНС-а.

Својим дивљачким понашањем, поручују напредњаци, показују јасну разлику између Српске напредне странке која се бори за модерну и уређену Србију, и оних који немају шта друго да понуде грађанима осим лажи и мржње.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи